Boek MantelWijzerTerug naar het overzicht

'MantelWijzer, voor mantelzorg binnen het gezin' is een praktisch boek voor iedere mantelzorger

Wauw, de praktische gids 'MantelWijzer, voor mantelzorg binnen het gezin' is zo fijn voor mantelzorgers, mantelouders, broers en zussen, familie, vrienden, zorgverleners én leerkrachten die betrokken zijn bij dit onderwerp.

In de Week voor de Jonge Mantelzorger (1 t/m 5 juni) verschijnt dit boek van Lodewijk Schmit Jongbloed. Hij is de auteur en uitgever van de MantelWijzer. Volgens hem is het boek hard nodig. Als mantelzorger binnen een spelen er veel vragen als ‘waar vind ik hulp?’, ‘kan ik zorg overdragen aan een ander?’ en ‘waar liggen mijn grenzen?’. De MantelWijzer geeft snel en helder antwoord op je vragen. 

In dit fijne boek staat een heleboel praktische informatie, maar ook ervaringsverhalen en interviews. Daarnaast vind je in het boek meer dan 150 tips om als mantelzorger het gezin draaiende te houden. De MantelWijzer kost €17,75

Klik op de roze button om deze praktische gids vol tips te bestellen!

TIP: Op de Zorg-pagina vind je nog meer fijne tips voor en praktische ideeën voor ouders. 

Mantelwijzer


Openingstijden en kosten

€17,75

In de eerste twee weken van juni 2021, geldt er een introductiekorting en is het boek €16,00

Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen