Media KinderopvangTerug naar het overzicht

Een veilige speel-en leeromgeving voor kinderen met een speciale hulpvraag.
Kinderen met een speciale hulpvraag hebben een veilige speel- en leeromgeving en deskundige, betrokken begeleiders nodig. Dat bieden Amerpoort en Media Kinderopvang gezamenlijk aan op het Media Park in Hilversum. Bij ‘De Regisseurtjes’ is gespecialiseerde dagopvang voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar met bijvoorbeeld een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking en voor kinderen die speciale medische verzorging nodig hebben.

Het is voor deze kinderen belangrijk dat zij zo vroeg mogelijk de juiste begeleiding en/of behandeling krijgen. Daarom zorgt Amerpoort voor diagnostisch onderzoek, om te kunnen bepalen welke ondersteuning zij precies nodig hebben. De begeleiders op de gespecialiseerde groep komen van Media Kinderopvang en worden ondersteund door medewerkers van Amerpoort. Er is ook een orthopedagoog aan de groep verbonden. Als dat voor de kinderen nodig is, komen bijvoorbeeld een logopedist, ergotherapeut, muziektherapeut of fysiotherapeut naar de locatie om kinderen te behandelen.

Het leuke aan deze opvang is dat de kinderen van deze groep ook gewoon kunnen spelen met de kinderen die daar naar de reguliere opvang komen. Gezellig!

Amerpoort en Media Kinderopvang richten zich met dit initiatief op kinderen van 0 tot en met 5 jaar die in een groep kunnen functioneren. De groep telt maximaal 7 kinderen en krijgt twee begeleiders, eventueel aangevuld met stagiaires. 

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Neem ook eens een kijkje tussen de toegankelijke en gezellige restaurantjes op onze site. 

Media Kinderopvang

Hetty Blokweg 2
1217 ZP Hilversum
Openingstijden en kosten 08:00 - 18:00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen