MRTS07Terug naar het overzicht

Hier vind je outdoor kleding speciaal ontworpen voor rolstoelgebruik!
MRTS07 is een super handige webshop waar je terecht kunt voor mooie, hippe kleding die speciaal bedoeld is voor rolstoelgebruik. Zo vind je er onder anderen voetenzakken, waardoor je nooit meer koude voeten en benen zult hebben. Dat is nog eens handig voor in de winter! Door het unieke ontwerp is de voetenzak al zittend aan te trekken en zit hij in een mum van tijd helemaal goed. Je kunt er ook een bijpassende jas bij uitzoeken!

Daarnaast kun je er ook terecht voor kindercapes, die heel populair zijn. En dat is niet zo gek, want ze zien er super tof uit! Speciaal voor stijlvolle dames en heren. Of je nou een stoere jas wil of een klassieke, ze hebben veel verschillende modellen. De rugzijde van de capes en de jassen hebben deels een open achterzijde waardoor het extra comfortabel zit! 

Alle producten van MRTS07 worden in Nederland gemaakt voor experts die perfect afgewerkt maatwerk leveren. Heb je advies nodig? Ze kunnen alles maken dus neem gerust contact met ze op! 
 
Wil je meer informatie of de producten bekijken? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Vakantie aan het plannen, maar nog geen goed vakantieadres gevonden? Bekijk de Themapagina Vakanties!

MRTS07

Oude Laarderweg 4
6003 ME Weert
Openingstijden en kosten Bekijk de webshop via de websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen