• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Nenko SnoezelenTerug naar het overzicht

Verschillende mogelijkheden voor ontspanning, communicatie, stimulatie en nog veel meer!
Om de levenskwaliteit van kinderen met een zorgbehoefte te verbeteren, biedt Nenko al meer dan 30 jaar verschillende mogelijkheden voor ontspanning, communicatie, stimulatie, ontwikkeling, beweging en welzijn.

Materialen en activiteiten op het gebied van zorg ontwikkelen zich in rap tempo. Samen met begeleiders uit de zorg bedenkt en realiseert Nenko constant nieuwe materialen die aansluiten bij de doelgroep. 

De materialen in het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd om mensen met verschillende zorgbehoeftes actief in het dagelijks leven te betrekken én, wat nog belangrijker is, ze van het leven te laten genieten!

Nenko ontwerpt en realiseert al sinds 1987 snoezel- en belevingsruimtes voor de totale zorg en is leverancier van een breed pakket aan snoezelmateriaal, therapiehulpmiddelen, speciale fietsen, aangepast binnen- en buitenspelmateriaal, speciaal meubilair & meer.

Nenko is dè specialist met een jarenlange ervaring met betrekking tot de gehandicaptenzorg. Nenko levert spel- en snoezelmateriaal, positioneringsproducten, soft play materiaal, speciale fietsen, buitenspelmateriaal en boxen.

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

?Tip: Ga lekker samen uiteten in een van de restaurantjes die je vindt op onze Uiteten pagina!

Nenko Snoezelen

Valeton 13
5301 LW Zaltbommel
Openingstijden en kosten Nenko is een online webwinkel. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen