OrthopuzzleTerug naar het overzicht

Oefen met je voetspieren op de fijne matten van Orthopuzzel, met verschillende materialen!
Wist je dat veel kinderen aan het einde van de basisschool aandoeningen aan hun voeten hebben gekregen? Train de voetboog en voetspieren door op ongelijke oppervlakken te lopen, tijdens de kinderjaren. Het trainen kan de orthopedische Orthopuzzle matten! 

De unieke bolvormige bodems en de verschillende oppervlakte-elementen versterken het aangename gevoel van het trainen op deze matten. Dankzij de goede sluiting blijven de matten aan elkaar vastzitten. De speciale rempennetjes aan de achterkant van de matten zorgen ervoor dat deze niet wegglijden, ook niet op een gladde ondergrond.

Ook het in elkaar zetten van de matten is een trainen, voor je hersenen en fijne motoriek! Het product is volledig gecontroleerd en onderzocht. Het heeft de status van medisch hulpmiddel gekregen.

Heel leuk is dat je de matten in allerlei verschillende thema's kan kopen. Bos, zee, Savanne... van alles kan!

Deze fijne matten van Orthopuzzle voor de lichamelijke ontwikkeling en gezondheid van kinderen koop je via de roze websitebutton!

TIP: Heb jij al eens een kijkje genomen bij deze leuke toegankelijke buitenspeelplekjes

Wil je regelmatig handige, toegankelijke tips en uitjes voor kinderen ontvangen? Schrijf je in voor de Kidsproofplus nieuwsbrief

Orthopuzzle Store


Hilversum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen