Begeleiding & ondersteuningTerug naar het overzicht

Voor behandelingen, begeleiding en opvang kunt u terecht bij Passe-Partout Zorg!
Passe-Partout Zorg biedt behandelingen en verschillende mogelijkheden in begeleiding en opvang. Alles wordt aangepast naar de mogelijkheden, beperkingen en behoeften van uw kind. Passe-Partout Zorg is gevestigd op drie locaties, in Meijel, Roermond en Geldrop.

Ondersteuning en structuur bieden én ouders ontlasten staat centraal bij Passe-Partout Zorg. Ondersteuning bij het oefenen van vaardigheden op het gebied van zelfstandigheid, emoties, sociale vaardigheden, weerbaarheid, inzicht en acceptatie van de beperking is belangrijk voor deze doelgroep. Passe-Partout Zorg biedt ook dagbesteding; Leren & Werken. Hierbij worden deelnemers doormiddel van verschillende ondersteuningstrajecten opweg geholpen naar een passende arbeidsplek, studie of zinvolle dagbesteding. Voor vrijetijdsbesteding kan je ook terecht bij Passe-Partout Zorg. Zij zorgen voor een leuke, ontspannende en leerzame tijd.

Meer weten? Klik op de roze websitebutton.

Tip: Meer handige tips over opvoeding en ontwikkeling vind je op Kidsproof Plus in de rubriek Zorg! 

Passe-Partout Zorg

Roggelsedijk 9
5768 RA Meijel
Openingstijden en kosten Voor openingstijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen