Yoga voor speciale kinderenTerug naar het overzicht

Laat je kind ontspannen en weer in balans komen met een yogasessie bij SadaSiva.
SadaSiva in Groningen is gespecialiseerd in het geven van yogatherapie voor kinderen met een beperking. Dit doen zij door de unieke Yoga for the Special Child®- Sumar methode. 

Deze methode is bedoeld voor baby’s en kinderen met een cognitieve beperking, lichamelijke beperking, meervoudige beperking, aandachts- en concentratiestoornissen, emotionele of sociale beperking, leer-en gedragsproblemen, prikkelverwerking- of stoornis in het autismespectrum, Down syndroom, Prader Willy syndroom, Cerebrale Parese, epilepsie, ADD/ADHD en rolstoelgebruikers.

Een yogasessie bestaat uit oefeningen die de ademhaling, focus en concentratie van je kind te verbeteren. Met regelmatige beoefening kan yoga helpen meer concentratie, zelfbeheersing, emotionele en fysieke balans, kracht en veerkracht te krijgen.

De les wordt aangepast aan wat jouw kind kan en in welke ontwikkelingsfase hij of zij zich bevindt. Daarnaast heeft elke yogasessie een vaste structuur wat voor een stukje voorspelbaarheid en rust zorgt. Een sessie duurt 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de leeftijd en spanningsboog van jouw kind. 

Meer weten? Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem een kijkje in de rubriek Uiteten voor kindvriendelijk én toegankelijk restaurantjes voor kinderen met een handicap en/of voedselallergie! 

Sadasiva

Laan van de Vrijheid 6
9728 GC Groningen
Toegankelijkheid en tips Kinderen met een meervoudige beperking
Kinderen met een lichamelijke beperking
Prikkelgevoelige kinderen
Openingstijden en kosten Vergoeding is vaak (deels) mogelijk. Klik voor meer info over de prijzen door naar de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen