SensiliefTerug naar het overzicht

Bij Sensilief koop je betaalbare en kwalitatieve verzwaringsproducten voor kinderen.
Ben je al bekend met de verzwaringsdekens van Sensilief? Een verzwaringsdeken kan de klachten van kinderen met ADHD, autisme, HSP of chronische ziekten doen verminderen of wegnemen. Het voelt als een soort knuffel om je heen!

Hoe werkt het?
De verzwaringsdeken zorgt ervoor dat je, door het gewicht van de deken, een diepe druk ervaart. Hierdoor wordt je kind rustiger. De deken kan daarom gebruikt worden om te ontspannen, kalmeren of om beter te kunnen slapen. De deken leg je trouwens gewoon over het gewone dekbed van je kind heen en is al geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud.

Via de online webshop bestel je gemakkelijk een verzwaringsdeken. De dekens kunnen zoveel mogelijk aangepast worden naar de persoonlijke voorkeur van jouw kind, bijv. door een bepaalde print of stof te kiezen. Naast verzwaringsdekens verkopen ze hier trouwens ook verzwaringskussens, verzwaringskragen en verzwaringsslangen. Ideaal!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Op zoek naar een fijn clubje voor prikkelgevoelige kinderen? Bekijk ze op de Themapagina Clubjes!

Sensilief


Openingstijden en kosten Bezoek de webshop via de websitebutton Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen