SisigmaTerug naar het overzicht

Een webwinkel met verschillende sensorische informatieverwerking-producten.
Sigma van Sisigma staat voor Sensorische InteGratie Materialen en werd op 3 januari 1993 opgericht door Janneke Baas. Janneke Baas, (préverbale) logopedist, SI-therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogbegaafdheid, bestelde voor die tijd verschillende SI-producten in Amerika om te gebruiken in haar praktijk. Collega's raakten enthousiast over de mogelijkheden en wilden de producten graag van haar kopen. De volgende bestelling werd dan ook een stuk groter. Om de SI-producten te kunnen verkopen werd 'Sisigma - Sensorische InteGratie Materialen' opgericht.

Sisigma ontstond dus om tegemoet te komen aan de vraag naar materialen, die gebruikt kunnen worden om meer beweging in de therapie in te bouwen of een aantal voorwaarden spelenderwijs te oefenen, zonder dat het kind merkt waar het je om te doen is.

"SI-therapie werkt, zonder dat een kind het merkt!" 

Een gedeelte van de aangeboden materialen is expliciet bedoeld voor het gebruik bij de therapie voor kinderen met problemen in de sensorische informatieverwerking. Maar ook als je gewoon leuk, actief speelgoed zoekt, waarmee het kind zelf aan de slag kan en waarmee gevarieerd kan worden, kun je uit dit materiaal een goede keuze maken.

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: lekker een hapje eten? Neem hier eens een kijkje!

Sisigma

Achterbroek 87n
2825 NG Berkenwoude
Openingstijden en kosten Sisigma is een online webwinkel. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen