Stichting PapagenoTerug naar het overzicht

Hulp aan kinderen en jongeren met autisme. Muziektherapie en tijdelijke opvang!
Stichting Papageno is opgericht om kinderen en jongeren met autisme te helpen. De stichting beschikt over een landelijk netwerk van muziektherapeuten die thuis of in het Papageno Huis therapie kunnen geven.

In het Papageno Huis in Laren wordt daarnaast tijdelijke opvang en ondersteuning gegeven aan jongeren met autisme. Hier wordt een plek geboden om te werken, mee te doen aan activiteiten, te wonen en verder te ontwikkelen.

Ook biedt de stichting vroegdiagnostiek:  hoe jonger een vermoeden van autisme wordt gesignaleerd hoe adequater hulp aan kleine kinderen en hun gezin kan worden geboden. Samen met Karakter en de Universiteit van Nijmegen heeft de stichting Papageno daarom geïnvesteerd in het expertisenetwerk Autisme Jonge Kind.

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Op zoek naar meer leuke en toegankelijke tips? Kijk eens op onze blog!

Stichting Papageno

Naarderstraat 77
1251 BG Laren
Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen