Spotlight kidsTerug naar het overzicht

Leuke en creatieve buitenschoolse opvang, bedoeld voor jongeren met een WLZ indicatie.
Spotlight kids is een leuke en creatieve buitenschoolse opvang is bedoeld voor jongeren met een WLZ indicatie. Zij komen hier na schooltijd en in de vakanties toneelspelen, muziek maken en dansen. De activiteiten worden in een veilige omgeving op een rustig tempo en in kleine groepjes aangeboden.

Eerste voorstelling
De Spotlight kids werken iedere week aan hun optreden. De voorstelling gaat de groep in theater de Glasbak spelen. In mei gaat Spotlight kids deelnemen aan het lentefestival samen met de andere groepen van Spotlight.

Meld je aan
Wil je ook meedoen met toneelspelen, muziek maken of dansen? Spotlight kids is open op dinsdag (toneel) woensdag (muziek) en donderdag (dansen en muziek). In de vakanties zijn de jongeren vijf dagen welkom en bieden ze een speciaal vakantieprogramma aan. Er zijn op alle dagen nog een paar plekken vrij.

Voor meer informatie neem je contact op met Martha de Potter, persoonlijk ondersteuner Spotlight Theather. Klik op de roze websitebutton voor alle informatie.

TIP: lees ook regelmatig onze blogs en vergeet je niet aan te melden voor onze fijne nieuwsbrief!

Triade-Vitree


Almere
Openingstijden en kosten dinsdag, woensdag, donderdag
vakanties alle dagen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen