WibigjeTerug naar het overzicht

Sjaaltjes en knooppopjes bestel je gemakkelijk en snel bij Wibigje.
Wibigje is een online webshop waar je allerlei handgemaakte accessoires voor je kind kunt bestellen. Van sjaaltjes tot knooppopjes en van verjaardagskronen tot multifunctionele hydrofiel doeken, het aanbod is heel divers!

Met een sjaaltje van Wibigje blijft de kleding van jouw kind droog en door de vrolijke printjes ziet het er ook nog eens hip uit. De knooppopjes zorgen ervoor dat jouw kind zijn of haar speen nooit meer kwijtraakt. Ze werken met een vaste voorraad, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een sjaaltje of knooppopje naar eigen ontwerp te laten maken (bijv. in de lievelingskleur van jouw kind). 

Wibigje maakt ook Tjoepie’s, dat zijn sondepads die je kunt gebruiken als je een voedingssonde hebt. De Tjoepie sluit met een drukknoopje rondom de sonde. Een sondepad gebruik je om de huid te beschermen, minder gevoelig te maken en hij neemt eventueel vocht op. Een musthave dus! 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Samen uit eten? We hebben een pagina toegevoegd met restaurants waar ze ook een allergiekaart hebben!

Wibigje


Openingstijden en kosten Bezoek de webshop via de websitebutton Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend.

Hemelvaartweekend.

We gaan zo vanuit de meivakantie door naar weer een extra lang weekend met Hemelvaart. In ons blog kun je volop inspiratie doen wat je allemaal kunt gaan doen deze dagen. En we boffen hoop ik, dat de zon lekker gaat schijnen.

Hemelvaartinspiratie

Samenwerkingen