Zonnehoeve zorgboerderijTerug naar het overzicht

Bij de Zonnehoeve bieden ze verschillende mogelijkheden tot zorg en inwoning in Zeewolde.
24 uurszorg en dagbesteding
Op Zonnehoeve hebben ze 24-uurszorg en dagbesteding. Deelnemers aan de 24 uurszorg wonen op het erf en werken mee binnen een of meerdere bedrijfstakken, werken buiten het erf of gaan naar school. Deelnemers aan de dagbesteding verblijven hier op basis van dagdelen.

Zoveel mogelijk wordt iedereen binnen de zorg betrokken bij werkzaamheden op het erf. Zoals bij de verzorging van de paarden, bij werkzaamheden op de boerderij, in de tuinderij, in de bakkerij of binnen de catering.

Groeien in vaardigheden en mogelijkheden
Alles wordt afgestemd met ieders interesse en mogelijkheden. De ervaring leert dat uiteindelijk iedereen graag nuttig en zinvol werk doet, dat men graag opgenomen wil worden in het grotere geheel van de gemeenschap die op Zonnehoeve woont en/of werkt en dat het fijn is om daar een eigen en passende vorm voor te vinden. Zo kunnen deelnemers zich op een natuurlijke en organische manier ontwikkelen en groeien in vaardigheden en mogelijkheden. Zonnehoeve biedt bij dit alles een professionele bedding en begeleiding.

Aan de zorg kan worden deelgenomen vanuit de GGZ; AWBZ en WMO.

De grondhouding van Zonnehoeve is leven, werken en zorgen vanuit een gelijkwaardige verbinding tussen onszelf en het leven om ons heen, waarin alles en iedereen zijn eigen plek inneemt en groeit en ontwikkelt lerend aan en van elkaar.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof dagje weg pagina!

Zonnehoeve

Priemapad 6
3896 LJ Zeewolde
Toegankelijkheid en tips zie website Openingstijden en kosten zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste tips!

De leukste tips!

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen vol met zomervakantietips?

Klik snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen