ZorgoppasTerug naar het overzicht

Voor ieder gezin een geschikte oppas via Zorgoppas!
Voor ieder gezin bestaat een geschikte oppas en Zorgoppas weet die voor jou te vinden! Samen met jou kijken ze wat bij jouw gezin past en selecteren ze de beste matches uit de gescreende oppaskandidaten. 

Zorgoppas gaat voor een kwalitatieve match waar je gezin langdurig plezier van heeft! Een indicatie is hierbij geen voorwaarde.

Zorgoppas regelt voor jou een oppas voor zeven euro per uur. Voor het matchen screenen ze elke oppaskandidaat op ervaring en kennis. Zo wordt je enkel gematched met geschikte kandidaten. Daarna volgt de persoonlijke kennismaking bij jou thuis of ergens anders waar je je op je gemak voelt. Daar kun je zelf beoordelen met wie jij de beste klik hebt. 

Zo kies je zélf welke oppas het beste bij jou en je kind past. Op die manier vind je een gemotiveerde oppas die komt oppassen wanneer jij dat wil.

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: neem ook eens een kijkje tussen de toffe toegankelijke vakantieplekjes

Zorgoppas

De Bloemendaal 10
5221 EC ’s-Hertogenbosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen