Fit & Fun lessenTerug naar het overzicht

Fit & Fun lessen, sporten en bewegen voor kinderen met een beperking bij Kinder Fysiotherapie Amsterdam!
Sporten voor kinderen met een beperking, Kinder Fysiotherapie Amsterdam maakt het mogelijk! Fit & Fun is hét sport en spel programma voor kinderen van 5 tot 14 jaar met een motorische ontwikkelingsachterstand, autisme spectrum stoornis, syndromale aandoening en overgewicht.

Bij Fit & Fun kunnen kinderen, onder begeleiding van een fysiotherapeut en gymdocent, werken aan hun motorische en/of sociale vaardigheden. De lessen worden gegeven in groepsverband, dat zorgt er ook voor dat de kinderen contacten leggen met andere kinderen. Kracht, coördinatie, balans en conditie komen elke les op een leuke en speelse manier aan bod. Het belangrijkste is dat de kinderen plezier beleven in het bewegen.

De Fit & Fun lessen zijn speciaal voor kinderen met een beperking, dus volledig toegankelijk. Kinderfysiotherapie valt onder het basispakket, uw kind heeft recht op 18 behandelingen uit de basisverzekering. Bij een aanvullende verzekering geldt er vaak een onbeperkte vergoeding.

Meer weten over Kinder Fysiotherapie Amsterdam? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Kinder Fysiotherapie Amsterdam

Olympiaplein 74a
1076 AG Amsterdam
Openingstijden en kosten Voor prijzen en openingstijden, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen