Kunstworkshop in gebarenTerug naar het overzicht

Is jouw kind slechthorend en gek op kunst? Ontdek dan snel het aanbod bij Kinderatelier Kleinkunst.
Altijd al als een echte kunstenaar willen schilderen, tekenen of boetseren én gewoon in gebarentaal wapperen en kletsen? Dat kan bij Kinderatelier Kleinkunst in Breda!

Ze bieden hier allerlei cursussen aan waarmee je de mooiste avonturen kunt beleven, samen met kunstenaars als Karel Appel, Vincent van Gogh of Monet. Je kijkt op een leuke, spannende manier naar uiteenlopende kunst en je gaat daarna met creatieve, praktische opdrachten aan de slag. Zo leer je op een coole manier meer over kunst en de kunstenaar, kunstgeschiedenis en verschillende kunsttechnieken.

Plezier staat voorop en de groepjes bestaan uit maximaal 10 kinderen, zodat er genoeg aandacht is voor ieder kind. Aan het eind van de cursus krijg je de kans om met jouw kunstwerk te exposeren en je een echte kunstenaar te voelen. 

Klik voor meer info en een overzicht van de cursussen door naar de website via de roze button.

Tip: Neem ook een kijkje op de blog van Kidsproof Plus voor leuke uitjes, handige tips en meer

Kinderatelier Kleinkunst

Sint Maartenstraat 24
4813 GE Breda
Toegankelijkheid en tips Slechthorende en dove kinderen Openingstijden en kosten Klik door naar de website via de roze button voor een overzicht wanneer welke cursus precies gegeven wordt. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen