Zwemles op maatTerug naar het overzicht

Stichting Koprol verzorgt zwemlessen voor kinderen met een handicap, waarbij plezier centraal staat!
Voor kinderen van 4 tot 14 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking heeft Stichting Koprol een speciale zwemgroep onder de naam "Aqua Unique".

Vanwege hun handicap is bewegen voor deze kinderen niet vanzelfsprekend. Vaak wordt schoolzwemmen op het speciaal onderwijs niet aangeboden, maar juist voor deze kinderen is bewegen belangrijk om de motorische ontwikkeling te stimuleren en de balans van het kind te verbeteren.

Kinderen kunnen les krijgen in een klein groepje (maximaal 4 kinderen) of kiezen voor een privéles. Ook is het mogelijk om je kind aan te melden voor een ouder-kindgroep. Plezier maken in het water is bij iedere les in ieder geval het belangrijkste! 

Klik voor meer info over deze zwemlessen of voor het volgen van een proefles door naar de website via de roze button.

Zin om met jouw kind eropuit te trekken? We hebben de leukste uitjes voor je op een rijtje gezet op onze themapagina Dagje Weg!

Erica Terpstrabad (Stichting de Koprol)

Kwakkenbergweg 25
6523 MJ Nijmegen
Toegankelijkheid en tips Voor dit clubje het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Wekelijks op maandag, woensdag en zaterdag. Klik door naar de website voor meer info over de tijden via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen