Drouwenerzand AttractieparkTerug naar het overzicht

Geniet van een spectaculair dagje uit, bij Drouwenerzand Attractiepark!
YES! Het attractiepark Drouwenerzand is dit jaar voor de vijfde keer uitgeroepen tot het 'Leukste Uitje van Drenthe'! Reden om eens langs te komen en je te wagen aan alle spectaculaire attracties.

Bij Drouwenerzand Attractiepark kan je na binnenkomst, onbeperkt gebruik maken van alle attracties, vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade én softijs! Dit zit allemaal bij de entreeprijs inbegrepen. De attracties en speeltoestellen zijn leuk voor jong en oud, lekker genieten met het hele gezin. Van schoolreisjes tot kinderfeestjes, bij Drouwenerzand Attractiepark kan het allemaal! Naast het all-in Attractiepark heeft Drouwenerzand ook een Vakantiepark. Slapen in een boomhut , kasteel- of salloonlodge, glamping, vakantiehuis of hotel? En dan ook nog gratis toegang tot het Attractiepark? Ja, dat lees je goed! Kom jij ook?

Drouwenerzand Attractiepark is een Autismevriendelijk park, als je de autipas laat zien mag je via de uitgang in de attractie stappen. Bij voedselallergieën, kan je de allergenenlijst op de website checken, overleg met een keukenmedewerker is mogelijk. Het attractiepark is geheel rolstoeltoegankelijk, er zijn minderinvaliden toiletten en parkeerplekken aanwezig. Rolstoelen zijn te leen en hulphonden (met dekje) zijn teogestaan.

Meer weten over Drouwenerzand Attractiepark en de overnachtingsmogelijkheden? Klik dan op de roze websitebutton.

Op zoek naar leuke en toegankelijke vakantieparken? Neem dan een kijkje in de rubriek Vakantie!

Drouwenerzand Attractiepark

Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen
Toegankelijkheid en tips Let op! Niet alle attracties en vakantieaccomodaties zijn rolstoelvriendelijk. Neem dus vooraf contact op om te overleggen wat de mogelijkheden voor jouw gezelschap zijn! Openingstijden en kosten Voor openingstijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Daarom hebben wij allerlei toegankelijke adresjes en uitjes voor je verzameld. Check onze Dagje Weg-Pagina vol fijne tips!

Heel veel inspiratie!

Samenwerkingen