Toegankelijk gezinsuitjeTerug naar het overzicht

Beleef een unieke dag bij Miniworld Rotterdam, een toegankelijk uitje voor het hele gezin!
Miniworld Rotterdam biedt een verrassend dagje uit voor het hele gezin, ook voor kinderen en volwassenen met een beperking. Er is voor iedereen wel wat te beleven, kom langs en ontdek!

Sfeervolle en uitgestrekte polderland- schappen, moderne en historische architectuur, een miniatuurhaven en meer! Er rijden treinen naar hun bestemming. Vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste en tegelijkertijd kleinste haven van Europa... Alles is in beweging. Bekijk wat Rotterdam te bieden heeft in het klein! Lekker eten en drinken kan je natuurlijk ook bij Miniworld Rotterdam, kom langs in het sfeervolle restaurant.

Miniworld Rotterdam is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder validen. De locatie is ook een belevenis voor mensen die minder goed ter been zijn. Er zijn geen drempels en de ingangen zijn breed en waar mogelijk geoptimaliseerd. Om de kelder met modulebanen en de toiletten te kunnen bereiken is er een speciale lift aanwezig. De miniatuurwereld is op een hoogte van maximaal 85 cm gezet waardoor je vanuit een rolstoel ook alles goed kunt bekijken.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Lees meer over Kidsproofplus.nl, voor wie is het bedoeld is en wat kan je er vinden!?

Miniworld Rotterdam

Weena 745
3013 AL Rotterdam
Openingstijden en kosten Voor openingstijden en tarieven, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Zomertips!

Zomertips!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Vakantie inspiratie.

Samenwerkingen