Manege in 't BioBosTerug naar het overzicht

Kom ook lekker een dagje paardrijden in het BioBos in Arnhem!
In Manege in 't Biobos (Nationaal Centrum Paardrijden voor Gehandicapten) bij het Bio Vakantieoord in Arnhem kunnen kinderen en volwassenen met een handicap lekker komen paardrijden! Dankzij de speciaal opgeleide instructeurs en de vele hulpmiddelen is het in de Bio Manege altijd mogelijk de ontspannende en therapeutische werking van het paardrijden te ervaren. 

Op een speelse wijze worden tal van aspecten van lichamelijk, verstandelijk of sociaal functioneren bij de ruiters bevorderd en wordt de eigenwaarde verbeterd! Je kunt les krijgen in kleine groepjes met de mogelijkheid om je te ontwikkelen als iedere andere ruiter. De manege staat midden in de bossen dus ook buiten-rijden is mogelijk.

De gasten van het Bio Vakantieoord kunnen natuurlijk ook gebruik maken van de diensten van Manege in 't BioBos. Op deze manege kun je niet alleen paardrijden maar ook mennen! Gegarandeerd een heel speciale belevenis met een paard of pony. 

En zou je misschien willen werken bij deze toffe manege? Dan kun je hier terecht voor dagbesteding. Je gaat dan aan het werk in de stallen, in de kantine en op de kinderboerderij. Maar je kunt ook knutselen, bakken en koken, spelletjes doen of een keer met de groep erop uit!

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip! Volg Kidsproofplus.nl ook op Facebook!

Nationaal Centrum Paardrijden voor Gehandicapten

Wekeromseweg 8
6816 VS Arnhem
Openingstijden en kosten Prijs losse les:
- Kinderen: €16,50
- Volwassenen: €21,50
- Therapeutisch rijden (privé lessen): €27,50
- Mennen: €27,50 (45 min)

Prijs per maand:
- Kinderen: €62,-
- Volwassenen: €81,-
- Therapeutisch rijden (privé lessen): €105,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen