Attractiepark ToverlandTerug naar het overzicht

Bij attractiepark Toverland kunnen ook kinderen met een beperking een magische dag beleven.
Heb je zin in een dagje uit met de hele familie? Breng dan een bezoek aan Toverland in Sevenum!

Dit attractiepark telt meer dan 30 attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Even bijkomen? Bezoek een vrolijke of spannende show, of geniet van een hapje en een drankje op één van de vele terrasjes. 

Bijna héél dit attractiepark is te bezoeken als je in een rolstoel zit of als je een (lichamelijke) beperking hebt. Je bezoekt een attractie in veel gevallen via een speciale mindervaliden-ingang via de uitgang van de attractie, of bijvoorbeeld via een lift. Voor de allerkleinsten is één van de binnenspeeltuintjes ook te bereiken met een rolstoel, zodat zij samen kunnen spelen met hun broertjes of zusjes!

Ook vind je door het park heen een aantal mindervalide toiletten en zijn er verzorgingstafels voor grotere kinderen aanwezig.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Op zoek naar meer leuke toegankelijke pretparken? We verzamelen ze op de Themapagina Dagje Weg!

Toverland

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Toegankelijkheid en tips Op een aantal plekken in het park zijn speciale rolstoelroutes, omdat niet alle paden met rolstoel toegankelijk zijn. Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen