Broodje AapTerug naar het overzicht

Vier je verjaardag met een interactieve theatervoorstelling, speciaal voor kinderen met een beperking.
Is jouw kind gek op theater? Broodje Aap is gespecialiseerd in belevingsgerichte voorstellingen voor jonge kinderen en kinderen met een (ernstige) verstandelijke beperking.

Tijdens zo'n voorstelling geniet je van zelfgemaakte liedjes, aangevuld met bekende en minder bekende kinderliedjes. Bij veel liedjes komen verschillende instrumenten, attributen en handpoppen aan bod, waardoor ze zichtbaar en tastbaar worden.

De voorstellingen vinden plaats op locatie en zijn interactief, waardoor er vaak onverwachte situaties ontstaan. Kinderen met een verstandelijke beperking krijgen op deze manier de ruimte om nieuwe ervaringen op te doen. De nadruk ligt tijdens een voorstelling op het beleven, ervaren en contact maken door het gebruik van muziek.

Wist je dat Broodje Aap ook een aantal keer per jaar openbare voorstellingen organiseert? 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Bekijk ook de Themapagina Clubjes voor creatieve, sportieve en muzikale clubjes!

Kinderliedjestheater Broodje Aap


Toegankelijkheid en tips Neem vooraf contact op voor de mogelijkheden op maat Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De lente is onderweg!

De lente is onderweg!

Zo waren we aan het schaatsen en zo schijnt het zonnetje volop en kun je soms al voorzichtig zonder jas naar buiten. Geniet van het kleins en zie de lente om je heen dicht bij huis. Ook is er nog steeds genoeg te doen dicht bij huis. Lekker naar buiten en vergeet je zonnebril niet!

Lente-inspirtatie

Samenwerkingen