KindertheaterTerug naar het overzicht

Beleef de avonturen van Molletje in het ondergrondse Molshuis bij het Kindertheater!
“THUIS BIJ MOLLETJE” is een fantastisch kindertheater gevestigd in de binnenstad van Zwolle en opgericht door Mirjam (kunstenares) en Richard (pedagoog). Het kindertheater beschikt over een echt ondergronds Molshuis en in dat Molshuis woont natuurlijk ook een Molletje. Dat Molletje beleeft allemaal spannende en leuke avonturen met zijn vriendjes Egel, Muis en Co..

Tijdens de voorstellingen worden kinderen op creatieve wijze geprikkeld om anders te leren kijken naar alledaagse thema's. Hierbij gaat het om bewustwording en herkenning. De thema’s zijn luchtig, prettig om naar te kijken en te luisteren voor jong en oud. De voorstellingen zijn leuk voor kinderen met of zonder beperking. Kom jij gezellig kijken naar het sprookjesachtige poppentheater in het Molshuis? Kijk voor voorstellingen in de agenda op de website! Je kan ook je kinderfeestje vieren in het Molshuis, met dieetwensen kan rekening worden gehouden. Er zijn verschillende biologische lekkernijen maar ook andere hapjes kunnen geserveerd worden in overleg. 
 
Meer weten over Kindertheater “THUIS BIJ MOLLETJE”? Klik dan op de roze websitebutton.

Ook toegankelijke Clubjes hebben we voor je op een rijtje gezet!

Kindertheater “THUIS BIJ MOLLETJE”

Sassenstraat 26
8011 PC Zwolle
Toegankelijkheid en tips Let op: Het Molshuisje zelf is niet rolstoeltoegankelijk, maar het Kindertheater kan wel op locatie komen! Openingstijden en kosten Voor openingstijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen