Skiclub il primoTerug naar het overzicht

Skiën voor verschillende doelgroepen bij Skiclub il primo! En ook je kinderfeestje vieren!
Skiclub Il Primo biedt een speciaal aanbod voor mensen en kinderen die extra zorg nodig hebben. Voorwaarde is wel dat ze moeten kunnen staan, er worden bij Skiclub Il Primo skilessen gegeven aan mensen met verschillende uitdagingen.

Het doel van Skiclub Il Primo is mensen en kinderen met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, ASS, een lichamelijk beperking, visuele beperking of angst te laten zien en ervaren dat ook zij kunnen skiën. Er kunnen proeflessen ingepland worden om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als je door wilt gaan met lessen dan is dat eventueel 1 op 1 voor 25 minuten of 50 minuten in een klein groepje. Ook is het mogelijk om je kinderfeestje bij Skiclub Il Primo te vieren. Als skiën dan niet mogelijk is, kan er ook lekker met sleetjes gespeeld worden!

Meer weten over Skiclub Il Primo? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Houdt de facebookpagina van Kidsproof in de gaten, voor leuke tips en uitjes voor het hele gezin! 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4
1861GK Bergen
Toegankelijkheid en tips Neem vooraf contact op om te overleggen of deze locatie ook voor jouw kindje geschikt is. Openingstijden en kosten Tijdens het seizoen (september t/m half april) is de baan iedere dag geopend. 
Voor kosten, klik op de roze websitebutton.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen