• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Goochelaar Wil WonderTerug naar het overzicht

Uw kind wordt de ster op een magisch verjaardagsfeest, magie vanuit het Hart.

Goochelaar

Wil Wonder is al 35 jaar goochelaar voor kids en beschikt over vele programma’s (kinderfeestjes aan huis, shows, Wondershops, goochellessen….). Een geweldige goochelaar die ruim voldoende ervaring heeft in het werken met kinderen die speciale aandacht nodig hebben. Zo is hij 10 jaar allround vrijwilliger geweest bij Make A Wish en nu 15 jaar vrijwilliger bij Stichting Magic Care (als vrijwillig goochelaar), waar hij onder meer enkele jaren in duo’s in het Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam (IC’s…) langs de bedden ging om met kids te goochelen.

Feestje

Wil Wonder maakt van elk kinderfeest een bijzondere happening. Geen standaard klus, maar een feest op maat en met passie gegeven. Elk kinderfeest is interactief en vol humor. De jarige ontvangt magische cadeaus en voor alle kinderen is er een magische attentie. Indien gewenst kan het feest ook in het Engels worden gegeven. Voor wie nog meer plezier wilt beleven zijn er hele leuke en bijzondere aanvullingen op het basisfeest te boeken.

Duur: 45-60 minuten / Leeftijd: 4-12 jaar

Meer informatie vind je onder de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof zorgpagina.

Wil Wonder

Bergoord 1
3079 MA Rotterdam
Openingstijden en kosten in overleg Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen