GebaksjuwelierTerug naar het overzicht

Glutenvrij brood bestel je gemakkelijk en snel via de webshop van de Gebaksjuwelier!
Op zoek naar ambachtelijk gebakken, lekker, vers, glutenvrij brood en banket? Dan ben je bij de Gebaksjuwelier aan het goede adres.

In deze glutenvrije bakkerij komen alleen maar glutenvrije producten uit de oven. Ze gebruiken hier geen glutenvrij gemaakt tarwezetmeel. Via de online webshop van de Gebaksjuwelier bestel je gemakkelijk je producten die je thuis kunt laten bezorgen, maar je kunt ze ook ophalen in de winkel.

Ook leuk, door het jaar heen spelen ze hier in op de verschillende feestdagen. Zo bakken ze hier rond de jaarwisseling glutenvrije oliebollen en geniet je van glutenvrij paasbrood met amandelspijs tijdens Pasen.

Tot slot vind je op de website nog allerlei leuke recepten om thuis zelf jouw eigen glutenvrije desserts en taarten te maken. Aan de slag dus!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Liever glutenvrij uit eten? Bezoek dan de Themapagina met glutenvrije restaurants!

Gebaksjuwelier

Schoolhof West 13A
4105 AL Culemborg
Openingstijden en kosten Bezoek de webshop via de websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De lente is onderweg!

De lente is onderweg!

Zo waren we aan het schaatsen en zo schijnt het zonnetje volop en kun je soms al voorzichtig zonder jas naar buiten. Geniet van het kleins en zie de lente om je heen dicht bij huis. Ook is er nog steeds genoeg te doen dicht bij huis. Lekker naar buiten en vergeet je zonnebril niet!

Lente-inspirtatie

Samenwerkingen