• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De 7 DwergenTerug naar het overzicht

Kom lekkere pannenkoeken eten, spelen en midgetgolfen bij Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen in Cuijk!
Pannenkoeken eten in een sprookjesachtige omgeving, het kan bij pannenkoekenrestaurant 'de 7 Dwergen'! Het pannenkoekenhuis ligt aan de maas, vlakbij Cuijk met uitzicht op de Mookerheide en het Reichswald. Naast pannenkoeken, eet je bij 'de 7 Dwergen' ook heerlijke andere gerechten en kunnen kinderen fantastisch spelen! 

Pannenkoekenhuis 'de 7 Dwergen' bakt al sinds jaren de lekkerste pannenkoeken volgens eigen beproeft recept met ingrediënten uit eigen streek. Voor gasten met een speciaal dieet of allergie worden er glutenvrije pannenkoeken gebakken, of met sojamelk. Naast pannenkoeken kun je ook lekkere soepen, diverse maaltijdsalades, uitsmijters, omeletten, tosti’s en dagschotels met friet en salade bestellen. Kids kunnen zich prima vermaken in het geheel vernieuwde speelkasteel (buitenspeeltuin), dwergenhuis (binnen) of op de midgetgolfbaan. Het pannenkoekenhuis is dus ook de ideale plek om jouw kinderfeestje te vieren, van creatief tot actief! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer leuke en toegankelijke Kinderfeestjes in jouw omgeving? Neem dan een kijkje in de rubriek Kinderfeestjes! 

Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen

Odiliadijk 6
5434 XA Sint Agatha
Openingstijden en kosten Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag: 12:00 - 20:00
Donderdag: 16:00 - 20:00
Vrijdag: 16:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 20:00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen