Met TOPFIT thuis sportenTerug naar het overzicht

Geen beperking meer... om te kunnen sporten met de video's van TOPFIT!
Bewegen is belangrijk, maar voor mensen met een beperking kan het soms een drempel zijn naar de sportschool te gaan... Met TOPFIT kun je nu gratis sporten en waar, wanneer en met wie je maar wilt!

Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een apparaat dat video’s kan afspelen, zoals smartphone, laptop of tablet.

TOPFIT is een serie online trainingsvideo’s voor mensen met een beperking. In de video’s doen de trainers verschillende beweegoefeningen voor. Tijdens het kijken doe je mee met deze oefeningen. Bijvoorbeeld thuis of in het revalidatiecentrum. De trainingen duren een kwartier en bestaan uit acht oefeningen. Alle trainingen vind je op de website van TOPFIT, evenals een voorbeeld van een trainingsvideo!

Wil je mee sporten? Klik op de roze website button!

Tip: Na het bewegen lekker tot rust komen? Bekijk hoe je het theater bij jou thuis kunt brengen

TOPFIT - Dirk Kuyt Foundation


Toegankelijkheid en tips Geschikt voor mensen met een beperking Openingstijden en kosten Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Zomertips!

Zomertips!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Vakantie inspiratie.

Samenwerkingen