Camping De RuimteTerug naar het overzicht

Camping De Ruimte heeft heel veel aanpassingen voor mensen met een beperking!
Camping De Ruimte is bij uitstek geschikt voor mensen met een beperking: alle gebouwen, inclusief restaurant, zijn toegankelijk en zijn voorzien van het ITS_symbool. 

Ze hebben een heerlijk verwarmd douchegebouw en beschikken over vier aangepaste badkamers, waar je aangepast sanitair, een douchestoel en een grote aankleedtafel vindt. Twee van deze badkamers beschikken ook over een douchestretcher. Een ook in het hoofdgebouw is aangepast sanitair aanwezig. Fijn! 

Alle paden van deze camping zijn rolstoeltoegankelijk gemaakt en aan het Drontermeer staat een gehandicapten-vissteiger waar het heerlijk vertoeven is! En ga er ook eens lekker op uit met de tandems en de elektrische rolstoelbakfiets! 

Ook in de keuze van de speeltoestellen is rekening gehouden met beperkingen. Geniet lekker op de ligschommel, de handmatschommel, de rolstoelwip, de aangepaste sjoelbak en zandtafels bij de zandbakken! Of spetter lekker in het volledig rolstoeltoegankelijke speelbad. 

Het recreatieteam houdt natuurlijk rekening met ieders mogelijkheden en beperkingen, zodat niemand aan de kant hoeft te staan.

Uiteraard zijn ook de volledig ingerichte bungalowtenten en de kampeerbungalows (tenthuisjes) rolstoeltoegankelijk. De bungalowtenten zijn voorzien van een houten vloer. De tent heeft twee gewone slaapkabines en één extra grote, waarin voldoende ruimte is voor een hoog-laagbed met tillift.

Er kunnen hoog-laag-bedden, tilliften of andere hulpmiddelen op de camping worden afgeleverd.

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

?Tip: Kidsproofplus.nl heeft ook alle toegankelijke restaurantjes voor je op een rij gezet. 

Camping De Ruimte

Stobbenweg 23
8251 PX Dronten
Toegankelijkheid en tips Rolstoeltoegankelijk Openingstijden en kosten Zie website voor verschillende prijzen van de accomodaties Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen