Zorgboerderij BeukenhoeveTerug naar het overzicht

Ga er samen met je gezin een paar dagen tussenuit bij De Beukenhoeve in Oirschot!
De Beukenhoeve is een zorgboerderij voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast hebben ze een mooie Bed & Breakfast en een minicamping waar kinderen met een verstandelijke beperking van harte welkom zijn om te overnachten. 

Bed & Breakfast
Achter de boerderij ligt een oud bakhuis welke is verbouwd tot vakantiehuisje. In dit huisje is plek voor maximaal 6 personen en je vanuit het huisje loop je gemakkelijk naar de gezamenlijke buitenruimte met terras en speeltoestellen. Ook is er een hoop speelgoed aanwezig.

Minicamping
Overnacht je liever in een tent? Reserveer dan een plekje op de minicamping. Hier is plaats voor maximaal 3 gezinnen en speciaal voor jonge kinderen is hier een hoop te beleven. Zo zijn er buiten speeltoestellen aanwezig, zoals een trampoline, zandbak, kabelbaan, schommel, fietsjes en een skelter.

Nieuwsgierig geworden? Klik voor meer info door naar de website van De Beukenhoeve via de roze button!

Wil je er ook lekker op uit in de omgeving? Bekijk dan ook nog even de Themapagina Dagje Weg!

De Beukenhoeve

Mousten 3
5688 JB Oirschot
Openingstijden en kosten Check de website via de websitebutton voor beschikbaarheid en kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen