Aangepast VakantieoordTerug naar het overzicht

Geniet van een zorgeloze vakantie in één van de aangepaste vakantiehuizen op vakantiepark Het Lorkenbos!
Een zorgeloos nachtje, weekendje of weekje weg? Bij het Lorkenbos ben je op het juiste adres, een heerlijke plek voor iedereen. Het park is ook een uitstekende bestemming voor rolstoelgebruikers.

Een deel van de huisjes zijn aangepast, deze huisjes zijn geheel drempelloos en voorzien van brede deurposten. Het sanitair is voorzien van een verhoogd toilet met beugels en de douche heeft een douchestoel. Waar nodig zijn wat hulpmiddelen toegevoegd om het een rolstoeler wat gemakkelijker te maken. Er zijn ook grote familiehuizen beschikbaar met hoge aangepaste bedden. Eventueel is er de mogelijkheid om extra hulp aan uw vakantiehuis te krijgen.

Het park zelf is ruim opgezet en voorzien van verharde paden. Het park ligt midden in het bos gelegen waardoor het stil is, je krijgt hier weinig prikkels en heel veel rust. Daarom is deze bestemming ook geschikt voor gezinnen met prikkelgevoelige kinderen. Er is een buitenzwembad en drie speeltuinen te vinden op het park. Maar ook in de omgeving zijn er veel leuke uitjes voor (meervoudig) gehandicapten. Genoeg te doen dus!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Meer toegankelijke en aangepaste vakantiehuizen vind je in de rubriek Vakantie! 

Het Lorkenbos

Mosselsepad 64
6731 SM Otterlo
Openingstijden en kosten Voor prijzen en beschikbaarheid, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen