Aangepaste PipowagenTerug naar het overzicht

Slapen in een aangepaste pipowagen op de rolstoel toegankelijke Pipowagen Camping in Someren-Heide!
Pipowagen Camping in Someren-Heide betekent puur genieten! Een heerlijke camping middenin de Brabantse natuur, een familiecamping waar service, gastvrijheid en toegankelijkheid centraal staan. Ben je dol op het buitenleven, rust en ruimte? Kom dan langs!

Slapen in een Pipowagen, dat is een keer wat anders! Pipowagen Juffertje in 't groen is een rolstoelvriendelijke Pipowagen geschikt voor 6-personen in een natuurlijke omgeving. De wagen beschikt over een eigen toilet met wastafel en is ook geschikt voor mindervalide. Pipowagen Juffertje in ’t groen is voorzien van een helling zodat je met een rolstoel gemakkelijk naar binnen kunt.

De camping zelf is ook geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van ruime en verharde paden. Er is natuurlijk ook een sanitaire ruimte aanwezig op het park, die tevens helemaal aangepast is. Één invalidentoilet met wastafel en twee ruime aangepaste douches. Huisdieren zijn op de camping niet toegestaan, met uitzondering van een blinde geleide hond. Er zijn extra brede deuren en geen drempels, hierdoor is de toegankelijkheid op het park maximaal.

Op de camping kun je met de konijntjes knuffelen of de ezels borstelen. Naast deze beestachtige gezelligheid vind je in het knusse Paviljoen een kast met boeken, tijdschriften en spelletjes. Dus ook met slecht weer hoeft niemand zich te vervelen. Er is een apart speelbos voor de kinderen, in het bos is er voldoende mogelijkheid om zelf hutten te bouwen en te spelen. Er is een picknickweide met lekkere hangmatten en een waterspeelplaats met waterpomp. Wil je een wandeling maken? Daar leent de prachtige natuur zich ook voor. Ook in de omgeving is er genoeg te doen voor kids!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Leuke en toegankelijke uitjes op een specifieke datum vind je in de rubriek Events! 

Pipowagen Camping

Kerkendijk 41
5712 ES Someren-Heide
Openingstijden en kosten Voor tijden en beschikbaarheid, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen