Rolstoelvriendelijk AmelandTerug naar het overzicht

Uitwaaien op Ameland! Rolstoelappartementen Ameland biedt rolstoeltoegankelijke gezinsappartementen.
Vakantie vier je op Ameland! Vakantie is niet voor iedereen zo eenvoudig. Het is voor gezinnen met kinderen die een beperking hebben lastiger om een toegankelijke vakantie te vinden. Rolstoelappartementen Ameland helpt u graag op weg!

Zee, strand, duinen, rust, relaxen, fietsen, wandelen, sporten, culinair genieten. Op Ameland is het allemaal mogelijk. De 4 of 5 persoons appartementen op de begane grond in het complex “Amelander Paradijs” te Buren zijn luxe, ruim en rolstoelvriendelijk ingericht. De appartementen zijn geschikt voor mensen met een functiebeperking en/of mensen in een rolstoel. Er is een grote parkeerplaats aanwezig, centrale lift en een afgesloten binnentuin met een grote speeltuin voor de kids. Huisdieren zijn niet toegestaan. Blindengeleidehonden zijn wel toegestaan.

Het rolstoelvriendelijke wil zeggen dat de appartementen zijn voorzien van bredere deurposten, geen drempels, verhoogde toiletten, ruime douchehoek met douchestoel en een oprijlaan. Op het strand bij Buren, kan je ook met een speciale rolstoel op het strand komen. Op deze manier kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking ook genieten van het schitterende Ameland.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip! Volg ons ook op Facebook!

Rolstoelappartementen Ameland


Openingstijden en kosten Voor prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen