Rompers van JOFTerug naar het overzicht

Op zoek naar rompers voor jouw kind in een grote maat? Dan moet je bij deze webshop zijn!
Groot, klein, ziek voor even of je hele leven, gehandicapt, of gewoon ietsje later met alles. Bij de webshop Rompers van JOF bestel je gemakkelijk de leukste rompers in allerlei verschillende maten. Ze hebben gewone rompers met en zonder mouwen, maar ze verkopen ook rompers met extra drukknopen op de schouders.

De rompers zijn gemaakt van bamboe, katoen en een fijne stretch. Bamboe blijft niet alleen kwalitatief heel mooi, maar is ook extra verkoelend, UV-beschermend, antibacterieel en lekker zacht. De rompers zijn verkrijgbaar in maat 110 t/m maat 176. 

Wist je al dat ze bij deze webshop nog meer dan alleen rompers verkopen? Je vindt er ook hippe slabben, sjaaltjes en sabbelmouwtjes voor kinderen. Wij hebben de shop in het echt gezien en zijn heel enthousiast!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Tip! Volg ons ook op Facebook!

Rompers van JOF


Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen