SuperSlabTerug naar het overzicht

SuperSlab helpt je deels met het overmatige speekselvorming van je kind op te lossen.
Als moeder van een gehandicapte dochter heeft de eigenaresse lang getobd met het probleem van overmatige speekselvorming van haar dochter. Ze heeft vanuit voorbeelden veel uitgeprobeerd. De ene was te lang, de ander te smal; dan was de stof weer te zwaar of te hard en bij de volgende was de sluiting niet goed.
Telkens heeft ze het model verfijnd en uiteindelijk is het resultaat heel erg fijn en praktisch.

Ze wil graag dat anderen dit ook zo ervaren en hierdoor is SuperSlab ontstaan!

En ze heeft een geweldig mooie website ontwikkelt! Al het aanbod van Superslabs overzichtelijk gepresenteerd. Zoveel mogelijk up to date en je kunt er als klant lekker op je gemak even rondsnuffelen wanneer dat voor jou uitkomt. Heb je vragen? Via de contactpagina kan dat super gemakkelijk.

NIEUW
- Nu 3 kindermaten met daarbij de mogelijkheid om verlengde
kinderslabs in alle 3 de kindermaten te bestellen.
- Ook zijn er natuurlijk weer een aantal nieuwe stoffen

Heb jij interesse in een SuperSlab? Klik op de groene direct mailen button voor contact of klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

TIP: Kijk op onze eventspagina om er lekker samen op uit te gaan of misschien heb je wel wat aan de vele diverse tips die je op onze blogspagina kunt lezen.

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen