Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Help je kind concentreren en goed slapen met doTERRA

21 april
Een blij en vrolijk kind, goed in balans en lekker in zijn of haar vel! Dat is wat elke ouder wil….. Kim van Natuurlijk voor het gezin geeft tips om je kind te ondersteunen met de Kidslijn van doTERRA!

"Home schooling, ik vind het als moeder van 2 kids in groep 7 en 5 een uitdaging! En mijn kinderen vinden het soms ook best lastig. Ondanks dat het rustiger is dan in de klas is er thuis toch ook best veel afleiding…. De poes die even een kopje komt geven, de postbode die iets leuks bezorgd. Ook merk ik aan mijn kinderen dat juist in de avond in hun bedje die koppies niet stil staan. Wat, als, dan…dat zijn de vragen die ik dan krijg en soms is er ook verdriet. ‘Die stomme corona gaat nooit over en ik kan pas over 1 jaar weer naar school…’ heb ik al gehoord terwijl mijn dochter daarbij theatraal haar armen in de lucht gooide. Als moeder zou ik die zorgen zo graag willen wegnemen."

Hieronder twee olietjes uit de Kidslijn van doTERRA diet Kim regelmatig gebruikt om haar kinderen te ondersteunen voor de concentratie overdag en ontspanning voor 's avonds! Je kunt ook een (online) gratis workshop volgen om meer te weten te komen over olie en de werking ervan!Thinker:
- creëren en behouden van focus en concentratie
- stimuleert alertheid
- vermindert vermoeidheid en mentale stress
Als je kind zich overweldigd voelt tijdens het maken van zijn huiswerk, gebruik dan de Thinker™ op de polsen. Deze mix is ook perfect bij wedstrijden, optredens of voor toetsen en examens. Calmer: 
- bevordert een goede nachtrust
- bevordert mentale en lichamelijke onstpanning
- stimuleert positieve gevoelens en heeft een kalmerende werking
Breng Calmer™ aan op de polsen vóór het slapen gaan om de denkdraaimolen in hun hoofd en zorgelijke gedachten te kalmeren. Deze samenstelling is handig voor kinderen van alle leeftijden en kan oudere kinderen helpen om hun slaapgewoonten positief aan te pakken. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Natuurlijk Voor Het Gezin, of volg één van de gratis online workshops! Naar de website. 

Geschreven door: Kim Antons, moeder van 2 kids van 9 en 10 jaar oud: "Ik geef al ruim 8 jaar zwangerschapscursussen (Cursus Bevallen) en ongeveer 4 jaar geleden ben ik uit eigen enthousiasme spontaan gestart met Natuurlijk voor het gezin. Beide bedrijven zijn geboren vanuit een passie en nog steeds vind ik het heerlijk om (aanstaande) ouders te ondersteunen bij allerlei uitdagingen. Zo fijn dat ik een manier gevonden heb die helemaal natuurlijk is en dus ook ingezet kan worden bij zwangere vrouwen en kinderen."

Bekijk ook de andere blogs over doTERRA:
- Ondersteuning bij vallen en ziek zijn
- Ondersteun je kind met essentiële olie

Tijdens de coronacrisis vind je in onze blogs allemaal handige lijstjes met leuke thuistips, in onze uitagenda vind je een overzicht van alle activiteiten die op een specifieke dag te doen zijn en in onze Eropuit-categorie vind je nu alle tips voor thuis & uit die je elke dag kunt doen.