Bezoek eens een museum.Terug naar het overzicht

Museumkids is dé plek voor museumfans. Met de leukste museumtips het hele jaar door!
Helaas kunnen we door corona t/m 19 januari geen musuem bezoeken, maar we kunnen wel vast uitzoeken waar we heen willen zodra het weer kan! Sommige musea hebben online nu ook leuke opdrachten. Dus check gewoon even de site van jouw favoriet!


Ga in de kerstvakantie samen op pad in je eigen buurt. Speuren, spelen, warme choco en spannende verhalen bij de vuurkorf: in het museum is de kerstvakantie de állergezelligste tijd van het jaar.

Deze kerstvakantie maakt je kind in het museum kans op mooie prijzen. Win een VIP-dag met vriendjes of vriendinnetjes, het boek 'Het geheim van de gevaarlijke museumschat', een Museumkaart óf een Museumkids T-shirt.

Op Museumkids.nl vind je de leukste museumuitjes op een rij. Ontdek wat er bij jou in de buurt te doen is. Welk museum kies jij?

Voor de leukste museumtips, klik je op de roze websitebutton!

TIP: het Verzetsmuseum is sinds kort ook toegankelijke en zelfstandig te ontdekken voor slechtziende en slechthorende kinderen. Dit kan dankzij de fijne gidslijnen en audio- en videotours!

Museumkids


Toegankelijkheid en tips Zie website Museumkids Openingstijden en kosten Kijk op de website van het museum dat je wilt bezoeken voor de openingstijden. Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen