Rolstoelroute Slufter TexelTerug naar het overzicht

Ontdek Texel via het rolstoeltoegankelijke familiepad Slufter van Staatsbosbeheer!
Ontdek de Slufter op Texel via het familiepad! Dit is een half-verhard pad dat toegankelijk is voor onder meer rolstoelen. 

Deze weg van ongeveer 0,8 kilometer lang, leidt je langs de prachtige Noord-Hollandse natuur van Texel. Ideaal voor als je op Texel woont, daar regelmatig een dagje doorbrengt of op vakantie gaat!

Goed om te weten is dat er mindervalide parkeerplekken bij het begin van de route zijn. Verder zijn er ook invalidetoiletten bij het Sluftercafé, in de buurt van de wandelroute. 

Het pas is gedeeltelijk rolstoelvriendelijk, tot in de Slufter. Bij het vollopen van de Slufter is het pad namelijk niet meer helemaal begaanbaar. 

Het startpunt van deze route vind je hier:

Slufterweg 1a
1795 KM De Cocksdorp

Klik op de roze button voor meer informatie over deze mooie route!

TIP: wist je dat je bij Vermeulen Bikes op Texel aangepaste fietsen kunt huren of kopen? Zo kun je naast deze wandeltocht over het Familiepad ook nog heerlijk fietsen over het eiland!

Staatsbosbeheer

Smallepad 5
3811 MG Amersfoort
Openingstijden en kosten Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen