Rolstoelroute Slufter TexelTerug naar het overzicht

Ontdek Texel via het rolstoeltoegankelijke familiepad Slufter van Staatsbosbeheer!
Ontdek de Slufter op Texel via het familiepad! Dit is een half-verhard pad dat toegankelijk is voor onder meer rolstoelen. 

Deze weg van ongeveer 0,8 kilometer lang, leidt je langs de prachtige Noord-Hollandse natuur van Texel. Ideaal voor als je op Texel woont, daar regelmatig een dagje doorbrengt of op vakantie gaat!

Goed om te weten is dat er mindervalide parkeerplekken bij het begin van de route zijn. Verder zijn er ook invalidetoiletten bij het Sluftercafé, in de buurt van de wandelroute. 

Het pas is gedeeltelijk rolstoelvriendelijk, tot in de Slufter. Bij het vollopen van de Slufter is het pad namelijk niet meer helemaal begaanbaar. 

Het startpunt van deze route vind je hier:

Slufterweg 1a
1795 KM De Cocksdorp

Klik op de roze button voor meer informatie over deze mooie route!

TIP: wist je dat je bij Vermeulen Bikes op Texel aangepaste fietsen kunt huren of kopen? Zo kun je naast deze wandeltocht over het Familiepad ook nog heerlijk fietsen over het eiland!

Staatsbosbeheer

Smallepad 5
3811 MG Amersfoort
Openingstijden en kosten Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen