SlagharenTerug naar het overzicht

Beleef een onvergetelijk avontuur bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen biedt meer dan 30 attracties, beleef garandeerd een avontuurlijke dag! Een attractie en vakantiepark in één, leuk voor jong en oud! 

Vlieg mee met 'Jumbo's' olifanten, rij een rondje in de 'Old Timers' of schuif aan op 'Rosie´s Tea Party'. Sluit een fantastische dag in het pretpark of bij het Vakantiepark van Slagharen. Proef de sfeer van cowboys, saloons, wigwams en haciënda’s. Je kan kiezen uit diverse Wild West-accommodaties. Er is voor ieder wat wils! En breng een bezoek aan het waterpark 'Aqua Mexicana'. Dompel je onder in een bijzondere waterwereld! Kom jij ook? 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen streeft er naar, zoveel mogelijk attracties toegankelijk te maken voor gasten met een beperking. Bijna alle attracties hebben een aparte rolstoelingang. Sommige attracties kunnen heel prikkelgevoelig zijn voor gasten met een verstandelijke handicap. Bij de ingang van deze attracties vind je een overzicht met deze toegangsbeperkingen. Bij de Guest Service zijn op basis van beschikbaarheid rolstoelen te leen met een borg van 25,00 per rolstoel. Wanneer je voor meerdere dagen een rolstoel nodig hebt, wordt er aangeraden zelf een rolstoel mee te nemen. De meeste attracties zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk via de uitgang. Shows zijn goed bereikbaar. Restaurant de Crazy Horse Saloon is voor rolstoelgebruikers via Wild West Adventure bereikbaar en Randy's Pizza & Pasta is met uitzondering van de verhoging en de bovenverdieping geheel toegankelijk. Mindervaliden kunnen in elk toiletgebouw gebruikmaken van een mindervalidentoilet. 

Meer weten over Attractie- & Vakantiepark Slagharen? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Kidsproof heeft ook de toegankelijke restaurants voor jou op een rijtje gezet!

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Toegankelijkheid en tips Let op: Gasten met een zichtbare beperking kunnen bij de Guest Service van het attractiepark een geel polsbandje ophalen. Gasten met een niet-zichtbare handicap dienen een verklaring of autipas te laten zien voor het ophalen van een geel polsbandje. Bezoekers met een Autipas kunnen zich bij de Guest Service melden voor een Randy & Rosie-bandje. Op vertoon van dit polsbandje kun je attracties net als mindervaliden versneld of via een speciale ingang bezoeken. Openingstijden en kosten Klik voor openingstijden en kosten op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen