Boerderij DaalhoeveTerug naar het overzicht

Spelen en genieten van en met de dieren bij kinder-én zorgboerderij Daalhoeve!
Boerderij Daalhoeve is een kinder-én zorgboerderij in Daalhof, een wijk in het westen van Maastricht. Een plek waar kinderen met én zonder beperking een fijne dag zullen beleven.

Boerderij Daalhoeve is uitgegroeid tot meer dan een drukbezochte kinderboerderij. Op de boerderij zijn heel veel soorten dieren te vinden, van kleine insecten tot paarden en stokstaartjes. Naast een kinderboerij is Boerderij Daalhoeve ook een zorgboederij. Het hele terrein is daarom ook rolstoeltoegankelijk en op de binnenplaats is er een mindervalidentoilet te vinden. Parkeergelegenheid is ook aanwezig, dicht bij de ingang.

Tijd voor een lekker drankje of een kopje koffie? Dan kun je terrecht bij horecagelgenheid de Koojstal! In de keuken van de Koojstal, is er rekening gehouden met vegetariers. Boederij Daalhoeve maakt en verkoopt eigen producten zoals groente, fruit en honing. Deze producten kan je kopen in de boerderijwinkel op het terrein.

De boederij kent geen prikkelarme zone's of tijden, tijdens vakantieperiode's is het drukker en minder prettig voor prikkelgevoelige kinderen. Voor deze kinderen is het prettig om buiten de vakantie's de boerderij te bezoeken.

Iedere woensdag worden er pony-en ezelritjes georganiseerd, hier kan iedereen aan deelnemen. Rondleidingen worden gedaan op aanvraag!

Meer weten over Boederij Daalhoeve? Klik dan op de roze websitebutton!

Tip: Op zoek naar leuke kinderfeestjes voor de doelgroep? Kijk dan in de rubriek Kinderfeestjes!

Boerderij Daalhoeve

Romeinsebaan 200
6215 SK Maastricht
Toegankelijkheid en tips Let op: Er is geen rekening gehouden met slechthorende/slechtziende. Geen relieftegels of audiovisuele ondersteuning, wel wordt er gebruik gemaakt van contrasterende kleuren op de borden. Er zijn geen rolstoelen te leen op het terrein. Wel is het hele terrein ingericht op rolstoelgebruikers.
Openingstijden en kosten Ma gesloten
Di-vr 10:00 - 17:00
Za 12:00 - 17:00
Zo 12:00 - 19:00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen