• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

BonnefantenmuseumTerug naar het overzicht

Wees creatief in het Bonnefantenmuseum Maastricht met audiotours of dobbelspellen!
Bonnefantenmuseum Maastricht is een museum dat markante kunstgeschiedenissen verzamelt en presenteert. Ook kleine kunstliefhebbers zijn hier van harte welkom!

In dit museum worden activiteiten aangeboden voor alle leeftijden. Wil jij het museum op een speelse manier ontdekken? Dat kan met het Bonnefanten Kunst Kijk Doe Boekje. Dit is een boekje vol leuke opdrachtjes over kunstwerken, inclusief stickervel! Voor kinderen vanaf 7 jaar is er een Klopjacht Kids Audiotour beschikbaar. Hierbij help je Chef en Watson om uit te zoeken of alle kunstwerken in het museum kloppen. Of wil je misschien zelf graag een kunstwerk maken? Dat kan ook! 

Samen met het hele gezin kun je ook het dobbelspel spelen! Vraag bij de ticketbalie naar het Museumdobbelspel en versla je familieleden met originele antwoorden!

Toegankelijkheid

Het Bonnefantenmuseum is goed toegankelijk. Met een rolstoel, rollator, kinderwagen of scootmobiel is de hoofdentree te bereiken via een helling aan de voorkant van het museumgebouw. Er bevindt zich een platform lift in het gebouw en het is mogelijk om een een rolstoel of rollator van het museum te gebruiken.

Hulphonden, aangelijnd met een tuigje, mogen het museum binnen op vertoon van de pas. Voor bezoekers die begeleiding nodig hebben is de entree voor de begeleider gratis.

Wil je meer informatie over het Bonnefantenmuseum? Klik op de roze button!

Tip: opzoek naar een toffe plek voor een kinderfeestje? Kijk ook eens hier voor onze tips!


Fotocredits: Richard Stark

Bonnefantenmuseum

Avenue Céramique 250
6221 KX Maastricht
Toegankelijkheid en tips Rolstoeltoegankelijk, lift en aangepaste toiletten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen