• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Burgers' ZooTerug naar het overzicht

Speel in de speeltuin en bewonder veel verschillende diersoorten bij dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem!
Burgers' Zoo, beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo! Alle paden op het terrein zijn verhard en dus rolstoeltoegankelijk, de bush is helaas minder rolstoeltoegankelijk. Ontdek de wereld van de vlinders, zeekoeien, giraffen, neushoorns, verschillende krabben en nog véél meer diersoorten.

Burgers' Zoo staat voor natuurlijk en duurzaam, het welzijn van de dieren staat voorop. Rondleidingen, speurtochten en speeltuinen, een dierenpark voor jong en oud! Er zijn rolstoelen te leen, reserveer deze voor de zekerheid van tevoren. De mindervalidentoiletten zijn te vinden bij de ingang, het grote restaurant, de speeltuin en de bush. Blindegeleidenhonden zijn aangelijnd toegestaan en er zijn brailleboeken te leen. Kom samen met jouw vrienden, vriendinnen of familie lekker een dag genieten in dierenpark Burgers' Zoo! 

Meer informatie over Burgers' Zoo? Klik dan op de roze websitebutton.

Op de hoogte blijven van meer leuke gezinsuitjes, restaurants of ideeën voor kinderfeestjes? Houdt dan de Facebookpagina in de gaten! 

Burgers' Zoo

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Toegankelijkheid en tips Tip: De luchtvochtigheid in de Mangrove en de Bush is heel hoog, belangrijk voor kinderen met luchtwegproblemen. De adviestijden voor prikkelgevoeligheid is vroeg, vanaf 9 uur. Gedurende de dag wordt het park drukbezocht. In maart/april worden er vroegevogel rondleidingen georganiseerd.

Er zijn op verschillende plekken mindervalidentoiletten, blindegeleidehonden zijn welkom en er zijn brailleboeken te leen!
Openingstijden en kosten U kunt elke dag van het jaar in Burgers' Zoo terecht, ook alle feestdagen, zoals 1e én 2e Kerstdag, oud- en nieuwjaarsdag!

Wintertijd:  28 oktober 2018 t/m 30 maart 2019 dagelijks van 9.00 uur tot 17.00
Zomertijd: 31 maart 2019 t/m 26 oktober 2019 dagelijks van 9.00 uur tot 18.00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen