• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De UlebeltTerug naar het overzicht

Voor een kinderboerderij, natuurspeelplaats en waterspeelplaats moet je bij De Ulebelt zijn!
Bij speeltuin de Ulebelt in Deventer kunnen kinderen met en zonder beperking heerlijk samen spelen.

De Ulebelt heeft twee fijne natuurspeelplekken. Voor de kleintjes van 1 tot 7 jaar is er de natuurlijke speelplaats de Takkenbende. Kinderen kunnen hier komen spelen met zand, boomstammen en hutten. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor picknickbanken, zodat ouders, opa’s en oma’s en kinderbegeleiders hier kunnen genieten van een kopje koffie of thee.

De oudere kinderen kunnen terecht op de Waterstam, een ruige natuurspeelplek boven op de enk. Hier kunnen kinderen hun fantasie kwijt bij de waterspeelplek met dikke boomstammen, de wilgenhutten, de prachtige tunnel en de uitkijkheuvel. 

Door de speelplekken loopt een goed berijdbaar, avontuurlijk én zichtbaar pad. Ook is er een aangepast toilet met verschoonplek aanwezig. Let op! Ze hebben hier geen mindervalideparkeerplek bij de ingang, maar je kunt wel voor de deur de rolstoel uitladen.

Klik voor meer info over dit fijne plekje door naar de website via de roze button.

Wist je dat ze hier trouwens ook een leuke kinderboerderij hebben?
Op zoek naar meer toegankelijke uitjes in de natuur? Check onze Themapagina Dagje weg!

De Ulebelt

Maatmansweg 3
7425 NC Deventer
Toegankelijkheid en tips Door de speelplekken loopt een goed berijdbaar, avontuurlijk én zichtbaar pad. Ook is er een aangepast toilet met verschoonplek aanwezig. Let op! Ze hebben hier geen mindervalideparkeerplek bij de ingang, maar je kunt wel voor de deur de rolstoel uitladen. Openingstijden en kosten De Ulebelt is op alle dagen van de week van zonsopgang tot zonsondergang geopend. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen