DolfinariumTerug naar het overzicht

Het grootste zeezoogdierenpark van Europa is te vinden in Harderwijk: Het Dolfinarium.
Waar vind je op één plek zoveel zeezoogdieren? Met wie je altijd spannende avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt? Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium!

De hele beestenbende doet met je mee. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen!

Waterpret
Kom naar Dolfinariums nieuwe waterattractie ‘Waterpret‘! In deze waterspeeltuin leef je je helemaal uit op heel veel waterglijbanen. Roetsj op hoge snelheid naar beneden of glij nog een rondje door de kronkelende baan. Neem dus je zwemspullen mee!

Ligweide en terras
Toe aan een momentje om te relaxen na alle indrukken van de dieren? Rondom de waterattractie is een ligweide met ligbedden ingericht. Hier kun je even heerlijk in de zon liggen. Je kunt natuurlijk ook je eigen strandlaken of kleed meenemen om op te zonnen. Scoor daarna een verfrissend drankje en een snack bij de horecagelegenheid mét terras, en je voelt je helemaal ontspannen.

Het Dolfinarium is goed toegankelijk voor rolstoelen. Alle locaties, voorzieningen en voorstellingen kunnen betreden worden zonder obstakels. 

Op vertoon van je autipas bij een medewerker kun je gebruik maken van de regeling voor bezoekers in een rolstoel. Heb je geen autipas? Vraag dan bij de receptie om een vervangend bewijs.

De beste locatie voor glutenvrij eten is ‘De Strandgaper’. 

Volleerde hulphonden kunnen, in overleg en op vertoon van een erkenningscertificaat, het park betreden.

Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten!

Check de websitebutton voor de website van Dolfinarium, met meer info over het park, de tickets en openingstijden!

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproofplus zorgpagina!

Dolfinarium Harderwijk

Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk
Toegankelijkheid en tips Volleerde hulphonden kunnen, in overleg en op vertoon van een erkenningscertificaat, het park betreden. Glutenvrij eten is mogelijk. Het park is rolstoel toegankelijk en met autipas hoef je niet in de wachtrij te staan. Openingstijden en kosten Het Dolfinarium is van 15 februari t/m 25 oktober 2020 geopend van 10.00 tot 17.00 uur (in juli & augustus afhankelijk van mooi weer en/of bij drukte geopend tot 18:00 uur). Vanaf 25 oktober sluiten zij tijdelijk de deuren en maken ze zich op voor een nieuw spetterend seizoen dat start in de kerstvakantie. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Daarom hebben wij allerlei toegankelijke adresjes en uitjes voor je verzameld. Check onze Dagje Weg-Pagina vol fijne tips!

Heel veel inspiratie!

Samenwerkingen