WonderpadTerug naar het overzicht

Bewandel het wonderpad en ontdek een wonderen wereld! Voor wandelaars met een visuele beperking.
De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Het Wonderpad is een wandeling voor wandelaars met een visuele beperking. Er zijn routes die je met een gids kan bewandelen maar je kan ook routes downloaden om zelfstandig te wandelen!

Het Wonderpad bestaat uit twee routes welke met paaltjes zijn aangegeven. De paaltjes zijn voelbaar genummerd en hebben een wit geverfde bovenkant. Het gehele Wonderpad bestaat uit verharde paden. Voor gebruikers van een geleidehond is het goed om te weten dat er in het gebied veel loslopende honden zijn. Bij het streekbos bevindt zich het Paviljoen IJgenwijs, hier kan je de mindervalidentoiletten vinden. Geleidenhonden zijn in het restaurant ook toegestaan. Kom jij het unieke Wonderpad bewandelen? Geniet van de prachtige natuur!

Bij vragen over mogelijkheden wat betreft een gids, meer informatie of andere vragen kunt u contact opnemen met de Coördinator Publieksactiviteiten door het volgende nummer te bellen: 06-24430197 of te mailen naar: publieksactiviteiten@ivn-westfriesland.nl

Meer weten over het Wonderpad? Klik dan op de roze websitebutton.

IVN West-Friesland

Posthoornsteeg 3
8911 AS Leeuwarden
Openingstijden en kosten Voor tijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Nederland!

Zomervakantie in Nederland!

Heerlijk dat het weer zomervakantie is en we weer even lekker kunnen onthaasten en tijd voor het gezin maken. Inspiratie nodig voor een dagje uit? Klik op de roze button!

Inspiratie voor een dagje uit!

Samenwerkingen