Je paard, je maatjeTerug naar het overzicht

Ontwikkelingsgerichte activiteiten voor jongeren met een verstandelijke beperking!
Rij je graag paard of vind je het leuk om paarden te verzorgen? Je paard, je maatje organiseert ontwikkelingsgerichte activiteiten voor jongeren met een verstandelijke beperking.

Samen met Lenneke, de oprichster van deze organsatie, bekijk je wat de juiste invulling is van jouw activiteit. De activiteiten worden onder individuele begeleiding van een gediplomeerd instructeur uitgevoerd.
 
‘Op het erf’ in Den Hoorn biedt verschillende vormen van dagbesteding. In huiselijke kring bieden ze individuele begeleiding of in een kleine groep. Zij hebben paarden, honden, kippen en verbouwen hun eigen groente en fruit op het erf. Ze zijn creatief in opknapwerkzaamheden. En ze houden van een gezellige sfeer en delen graag de keukentafel met mensen die begeleiding krijgen!

‘In de bak, aan de bak’ is een workshop non-verbale communicatie en reflectie.  Je gaat hierbij in de bak aan de slag met paarden als reflectiemiddel. Een waardevolle toevoeging aan een coachingstraject, een verhelderende ervaring voor een team of een persoonlijk vraagstuk. Voor bijna ieder gewenst doel richten zij de workshop in.

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

?Tip: Op zoek naar een uitje voor een specifieke datum? Neem een kijkje tussen onze Events

Je paard, je maatje

Noordhoornseweg 39
2635 GC Den Hoorn
Toegankelijkheid en tips ? Verstandelijke beperking Openingstijden en kosten Het erf is geopend op maandag, dinsdag in overleg, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00. Telefonisch beschikbaar tot 19.00.
Zie website voor meer informatie over de kosten.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

vakantieplannen maken

vakantieplannen maken

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Heb jij al enig idee wat je wil gaan doen deze zomer? Of wie weet nog een lang weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren? Check onze vakantiepagina vol fijne tips!

Vakantie inspiratie

Samenwerkingen