Eye in gebarentaalTerug naar het overzicht

Leer alles over oude en nieuwe film bij het Eye Filmmuseum!
Bij het Eye Filmmuseum leer je alles over het verleden, heden en de toekomst van film. Naast leerzame tentoonstellingen kun je ook langs gaan voor een leuke filmavond. Genoeg te zien dus!

In de filmzalen kun je bij sommige films gebruik maken van de Subcatch app. Subcatch is ondertiteling voor doven en slechthorenden en beschrijft wat je niet hoort. Alle zalen hebben ook ringleidingen voor gebruikers van gehoorapparaten.

Ook kunnen bezoekers op hun smartphone video's in NGT kijken door het scannen van QR codes bij de verschillende onderdelen.

Het Eye Filmmuseum biedt ook rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal (NGT) aan. Bij speciale evenementen, zoals de Familiedag en de Museumnacht, zijn tolken aanwezig. Rondleidingen kunnen op aanvraag ook in International Sign (IS) worden gegeven.

Voor meer informatie klik je op de roze button!

Eye Filmmuseum

IJpromenade 1
1031 KT Amsterdam
Toegankelijkheid en tips Liften, rolstoelplaatsen in de filmzalen (reserveren verplicht), invalidenparkeerplaatsen, rolstoel of rollator beschikbaar (reserveren verplicht), ringleidingen in zalen, NGT rondleidingen en gebruik van Subcatch app. Openingstijden en kosten Open: elke dag van 10:00 tot 19:00 uur
Tickets: kinderen t/m 17 jaar gratis, zie website voor alle andere prijzen.
Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen