Rolstoel klimbosTerug naar het overzicht

Verleg je grenzen tussen de boomtoppen met het rolstoelvriendelijke parcours van Rocks 'n Rivers.
Klim & Avonturenbos Rocks 'n Rivers is één van mooiste klimbossen in Brabant, midden op Natuurpoort de Roovertsche Leij (vlakbij Tilburg). Bedwing uitdagende parcoursen tussen de boomtoppen en geniet achteraf na van alle avonturen op het sfeervolle terras of in het gastvrije restaurant. 

Speciaal voor kinderen in een rolstoel hebben ze hier een rolstoelvriendelijke parcours. Overwin verschillende hindernissen tussen de boomtoppen en suis via een tokkelbaan van 35 meter hoog naar beneden. Een hele gave beleving!

De kinderen worden tijdens deze activiteit begeleid door ervaren instructeurs en voorzien van de benodigde materialen (helm, gordel, rolstoel, expoglider). Het is wel belangrijk dat jouw kind zelfstandig in een rolstoel kan zitten. 

"Super hoe onze zoon in een rolstoel in de bomen kon. Een activiteit waarbij de handicap niet in de weg stond. De begeleiders waren erg vriendelijk en behulpzaam." - Miranda

Klik voor meer info door naar de website via de website button!

Tip: En benieuwd naar meer leuke kinderfeestjes voor de doelgroep? We hebben ze verzameld op de themapagina Kinderfeestjes!

Klim & Avonturenbos

Gorps Baantje 5
5051 PX Goirle
Toegankelijkheid en tips Klim & Avonturenbos Rocks 'n Rivers is van 1 april t/m 31 oktober geopend. Klik door naar de website via de website button voor de actuele openingstijden. Openingstijden en kosten Zie voor meer informatie de website via de website button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste tips!

De leukste tips!

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen vol met zomervakantietips?

Klik snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen