Landgoed KaampsTerug naar het overzicht

Ontdek de gezellige boerderij, kaasmakerij, landgoedwinkel en brasserie van Landgoed Kaamps!
Boerderij, kaasmakerij, landgoedwinkel & brasserie. Midden in Twente ligt in het kleine dorpje Deurningen het mooie landgoed Kaamps. Een toegankelijk en kindvriendelijk landgoed waar genoeg te doen is voor iedereen. 

Op Landgoed Kaamps zijn verschillende leuke activiteiten te doen, een leuk dagje uit voor het hele gezin. Ga voor een leuke rondleiding over de boerderij! De belevingsboulevard is toegankelijk voor iedereen en gratis te bezoeken. Je kijkt mee in de stallen, bij de kaasmakerij en bij de kaasopslag. Het hele proces van gras tot kaas wordt hiermee op speelse en leerzame wijze in beeld gebracht. Voor de speurneuzen is er een spannend detectivespel. Tijdens het detectivespel is het de bedoeling dat je doormiddel van puzzels de verdwenen sleutel vindt. Ondertussen wordt er van alles uitgelegd over de koeien, het voer, de melk en de kaas. Heb je de sleutel gevonden? Dan wacht er een leuke verrassing op jou! Kom even uitrusten bij Brasserie Schöp, neem iets lekker te eten en te drinken. In de Brasserie kan op aanvraag rekening gehouden worden met allergieën. Wil jij jouw kinderfeestje vieren bij Kaamps? Dat kan ook! Schilderen, wandelen tussen de koeien en lekker pannenkoeken eten. Wacht niet langer en kom langs! 

Landgoed Kaamps is 100% toegankelijk, ze hebben een keurmerk voor rolstoeltoegankelijkheid. Er is één rolstoel te leen maar genoeg rolstoelenplaatsen voor meerdere rolstoelen. De locatie bechikt over een mindervalidentoilet en grote verschoonplek. Voor blinden en slechtzienden wordt er op het terrein gebruik gemaakt van velle kleuren en contrasten en blindengeleidenhonden zijn toegestaan. Er is voor slechthorenden audiovisuele ondersteuning aanwezig. Kortom, het landgoed is toegankelijk voor iedereen!

Meer weten over Landgoed Kaamps? Klik dan op de roze websitebutton.

Landgoed Kaamps

Vliegveldstraat 7561 AT
4a Deurningen
Toegankelijkheid en tips Op het terrein wordt gebruik gemaakt van verharde paden. Voor prikkelgevoelige kinderen zijn er geen speciale tijden of zones, maar alles is ruim opgezet waardoor het al redelijk prikkelarm is. Door de weeks is het rustiger op het landgoed waardoor dat een geschikte tijd is om het landgoed te bezoeken met prikkelgevoelige kinderen. Openingstijden en kosten Voor openingstijden, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen