Onky DonkyTerug naar het overzicht

Stichting Onky Donky zet zich in om kinderen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen!
Stichting Onky Donky vindt dat kinderen in een zorgelijke situatie, die beperkt worden in hun kind-zijn, extra aandacht verdienen in de veilige en liefdevolle omgeving van het Onky Donky Huis.

Door het bieden van een geheel verzorgde Onky Donky dag wil zij kinderen die langdurig ziek zijn, lichamelijk of verstandelijk beperkt zijn, een onvergetelijke dag bieden. Een dag waarin zij onder deskundige begeleiding vrij kunnen spelen en genieten.

Hoe ziet zo'n dag eruit?
Tijdens een Onky Donky Dag worden kinderen (en hun gezin of begeleiders) behandeld als een ware VIP. Kinderen worden 's ochtends hartelijk ontvangen met iets lekkers te eten en te drinken door onze vrijwilligers in het Onky Donky Huis. Daarna wordt het dagprogramma doorgenomen en volgt er een activiteit in het huis, bijvoorbeeld koekjes bakken, knutselen etc. Het programma wordt uiteraard geheel in overleg afgestemd. Daarna brengt de groep een bezoek aan Ouwehands Dierenpark. Rond de middag staat er een heerlijke lunch klaar en in de namiddag kunnen de kinderen rekenen op een middagsnack in het huis. Natuurlijk zijn er leuke shows in het park waar de kinderen naar toe kunnen en in de meeste gevallen hoeven zij niet in de rij te wachten. Aan het einde van de dag ontvang je een welverdiend diploma met goodiebag. Leuk!

Wilt u iemand aanmelden voor de Onky Donky dag? Klik dan voor meer info door naar de website via de roze button.

Onky Donky

Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
Openingstijden en kosten Zie de website voor meer informatie over data Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst!

Herfst!

Niks leukers in de herfst om te genieten van de natuur tezamen met de materialen uit de natuur. In onze blogs vind je heel veel leuke herfstinspiratie!

Herfstblogs.

Samenwerkingen